Friday, June 19, 2009

Hari Kerjaya SBP Zon Tengah 2009






Alhamdulillah dengan izin Allah akhirnya berjaya juga Majlis Kaunselor SBP Zon Tengah menjalankan aktiviti tahunan mereka dengan jayanya iaitu Hari Pendidikan Kerjaya 2009 di SBPI Sabak Bernam. Meriah ... macam pesta hari tu. Apa idahnya.. pelajar SBP dari zon tengah je hampir 400 orang lebih, sekolah sekitar sabak lagi dan sbpisb sendiri

semua SBP zon tengah terlibat dan menghantar wakil. pameran pulak dihadiri oleh 9 IPTA dan 16 IPTS. taklimat dari MARA dan JPA, ada pertandingan dan sedikit jualan dari SLAD dan basketball team.





hmm .. macam baru je keluar dari SBPISB. Tub.tub nak jadi doktor abang kakak kita ni
( bekas pelajar SBPISB yang mewakili UKM utk bidang perubatan )


Syabas dan tahniah pada semua kepimpinan majlis kaunselor dan AJK. Tabik lah pada kalian semua. Sekadar menyebut beberapa nama rakan kaunselor ... kak Han, Azura, Zuraiyah, Rashid , Uji, Man dan lainnya yang bekerja keras menjayakan program tu. Sebagai bekas anggota ( he.he.) ustaz tetap berbangga dengan apa jua pencapaian mereka sebab ustaz adalah antara orang kelompok pertama dalam penubuhan majlis kaunselor tu dulu.







rombongan dari SMKA Simpang Lima , Sabak Bernam turut mengunjungi pameran


Jumpa lagi tahun hadapan .. 2010

1 comment:

Jawatan Kosong said...

Apa JawatanKosongKerjaKosong.com tawarkan?

http://www.jawatankosongkerjakosong.com/

Terlalu banyak websites menyebarkan jawatan kosong, kerja kosong, jawatan kerajaan, jawatan kosong di jpn , job vacancies in kuala lumpur, job vacancies in johor bahru and job vacancies in negeri sembilan Tetapi kebanyakkannya sudah lapuk dan tidak terkini. Ataupun anda terlambat untuk melihat iklan tersebut dan terlepas peluang.

Jangan sia siakan potensi diri anda untuk mendapatkan pekerjaan terbaik. Daftarkan diri anda dengan JawatanKosongKerjaKosong.com. Kami akan menghantar iklan kekosongan pekerjaan dengan segera kepada anda. Update secepat mungkin kepada anda.
Daftar Sekarang


Anda akan menerima info jawatan kosong dan kerja kosong terkini dengan segera! Jangan tangguhkan peluang anda untuk mendapatkan pekerjaan yang terbaik. Jawatan Kerajaan, Jawatan Kosong Petronas, Jawatan Kosong di JPN , Job Vacancies in Kuala Lumpur, Job Vacancies in Negeri Sembilan dan Job Vacancies in Johor Bahru adalah keutaaman kami.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails