Sunday, June 7, 2009

Intesaber sofball kebangsaan, koir negeri

Dalam pada musim cuti sekolah ni ... masih ada wira dan wirawati intesaber yang berjuang utk mengharumkan nama sekolah. Buat semua anak didik intersaber ... terima kasih atas segala sumbangan tenaga kalian.


Hmmm ... sedih gak rasa di hati kerana gagal untuk membawa team basketball boys n girl pergi ke PPM Kebangsaan 2009 di cyberjaya meskipun peluang keemasan di depan mata... tu lah rezeki namanya.





amboiii .. beriya nampak buat latihan tuuu ... sampai kul 11 malam ... cayalah sidek!!




Walaupun gagal mendapat tempat yang diharapkan.. moga pengalaman akan mematangkan kalian semua ... lawan tatap lawan! ustaz cuma menemankan cikgu Azmi dan dia orang ni ke seksyen 9 Shah Alam tu jer ...




seterusnya .. kejohanan sofball peringkat kebangsaan yang diwakili wirawati intesaber ... syabas dan tahniah kerana sampai ke suku akhir ... menang ngan sabah, johor dan melaka. tapi tumpas di tangan anak didik ustaz .. team ganu kiter he.he.he. ( jangan mare )





Penuh ceria dan keringan ... TAPI siannya ... "gelab" dia orang niiii ( he.he. )



mana HAIKAL ? satu2 nya kumbang dalam team intesaber ke peringkat kebangsaan ni?



TAHNIAH DAN SYABAS kerana mengharumkan nama dan imej intesaber. Sayangnya post wakil intesaber ke jambori peringkat antarabangsa tidak dapat disertakan sama di sini. Namun butiran lanjut ada pada IZZATI ABD RAHIM. http://wardah-imtiyaz.blogspot.com/
harap sudah dimuat turun dalam blognya ....

ha.. akhirnya dapat juga hari gambar jambori antarabangsa di melaka tu ... comel2 dan hamsem tak dia orang tu ?

1 comment:

Iqakiko said...

ehhh??team koir ke ni??
wahhh!! tahniah sebab berjaya ke peringkat negeri. rndunye nak koir lagi..:)-atiqah rosli-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails