Thursday, September 17, 2009

suka dalam duka ... meriahnya

16 sept ..
Majlis berbuka puasa warga SBPISB dan pelajar dijalankan serentak dengan majlis khatam al Quran. Bebudak tu ada peluang tak belajar .... tengoklah happy je .. Kelab Guru dan Staff ( KELSOF ) menyediakan rendang dan ketupat . Syabas pada kepimpinan baru di bawah cikgu Hishamuddin Darmo dan AJKnya. Sebagai mantan Pengerusi KELSOF , ustaz tumpang seronok melihat kejayaan mereka


tak sangka berbakat dia orang niii ..
Yang sorang nii .. buat ketupat ni , kira ketupat?Suasana bermaaf-maafan sempena hari raya pagi tadi ...17 septTak tertahan juga air mata , bila kemaafan dipinta disusuli dengan air mata anak2 tersayang.


Terkenang masa belajar dulu2 ... inilah saat paling menyeronokkan berbanding masa-masa yang lainnya. Sampai rumah .... sunyi je sebab tak de kawan di kampung ( maklumlah budak pandai duk asrama , kata kawan sekampung ) . Kawan baik pun duk asrama juga. Tu sebab .. duk asrama tetap menyeronokkan sehingga kini.

Ustaz, mama dan family akan berangkat balik rumah di banting esok pagi. Sambut raya di Selangor tahun ni. Raya ke 3 baru bergerak ke Tganu. Ustaz kamal pun dengarnya balik raya ke3. Sapa sampai dulu ??? Innova ke Cutra ? teka cepat!!!!! Dapatkan hadiah hari raya dari toyota dan Naza !


Ok la ... selamat beraya. Maaf zahir batin dari kami sekluarga. Walau dimana jua kami berada .. kalian tetap dihati. Sayang selalu dari kami. Salam pada ibubapa semua ya.

1 comment:

Izzati said...

selamat hari raya ustaz amir dan mama!
hati2 di jln raya ya!=)
doakan kami dlm spm...
sy minta maaf ats segala kslhn..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails