Monday, March 8, 2010

Lagi berita Hari Terbuka Asrama 2010

Malam terakhir .... cepat siapkan malam ni jugak!!! Esok tak sempat sebab nak jaga gerai.



Orang dah ramai , nasi lemak nak habis .... cepat lah basuh telur tu!!!



Mai lah singgah gerai kami ni ... macam2 ADA

betul tu .. kami pun baru je lepas membeli belah .


Kami sayang intesaber!!!!!! tu lah kami datang ramai2 ni. ( alamak oii ..sapa pulak belakang kami ni ??? )



Saba dan Hafsyah setia dengan kupon mereka .. terima kasihlah jugak tolong jaga tabung Dana Tabarru' tu. Nak upah jugak ke?


hmmm ... abis dah duit aku hoi .. belanja lah



Ok terima hadiah ni dari abang. Lepas ni makan lebih2 sikit. Cukup saiz jumpa abang. Bolehlah abang berehat dari arena nasyid ni!!! he.he. jgan marah ni dialog sendiri. Apa pun kami semua amat terhibur dengan celoteh banag2 nowseeheart semua. Memamng tak kering gusi dibuatnya. woow ... happy bukan main adik kita sorang ni ... mana tahu satu hari nanti bakal jadi pengganti mereka .

menjamu selera sebaik menamatkan sesi autograf dengan para pelajar

ok ... sedia nak buat cabutan kupon ! no .......... alamak kertas kosong la!


bila kupon kami nak naik niiii cikgu Has?





Lelong, lelong, jualan lelong. Asal jadi duit malam ni ......... aeik .. kawan ni lagi ?


kepada yang tak dapat hadir sama tahun ni .. tak pe, insyaallah di tahun akan datang boleh join sama. Intesaber sentiasa terbentang luas menantikan kedatangan kalian semua!!!! Nantikan ulang tahun ke 10 INTESABER nanti ya! kita anjurkan sambutan yang besar.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails