Monday, July 27, 2009

Aktiviti Terkini di SBPISB

Alhamdulillah sebaik sahaja selesai Kem Bahasa ARab PMR selesai ... Panitia Bahasa Inggeris turut menganjurkan progarm kem mereka iaitu English In Camp 2009 . Cuma bezanya mereka buat di sekolah. Hmm .. Sir kata " badget BI ciput!!! Mana Arab dapat banyak duit? he.he. tu rahsia kami lah SiR...

Tapi B.Arab kena belajar pengisian program yang bagus2 dan menarik dari BI tu... boleh kan SiR? ha.. nak tahu tak mana kami dapat duit banyak???? hmm.. kenalah share aktiviti ....

cuma ustaz perhati happy semua bebudak tu. Yang penting SEMUA CALON DAPAT A dalam PMR 2009 nanti . Syabas kepada para peserta yang menang dalam pelbagai aktiviti.





terima kasih pada teachers MAs, fatehah , Cikgu Hasfarina .dan guru baru kita cikgu Mahfuzah dan cikgu Azizah ( Bhasa German )






Haaa... ni lah wajah anggota yang bergelar JUARA!!!! sayabas atas komitmen semua



hmmm ... hok hansome tak patut ni tahu sapa? haa... dia Dr Fahrol Rozi dari Motivator dari Mutiara Konsultan . Best!!!! ust pun terhibur sama . Tengok je lah gaya peragawannya tuuuu .





2 comments:

azimah arshad said...

uiksss...tercabarnya panitia sains. kena bookmark ni as a next year main activity. untuk panitia bi and bahasa arab: tunggu!!!! i akan lawan! huhu...
semoga kejayaan milik anak2 kita dlm pmr and spm kelak.

ust amir said...

tahniah... syabas pada panitia sains !!!!! bukan maju setapak, tapi bertapak2 ya. moga impian dan hasrat murni tu akan membuahkan hasil. Apa yang penting kerjasama!!! Soal hasil tu nanti kita serahkan pada Yang Maha Esa. Peranan dan tugas kita berikan yang terbaik. ke guane? Tahun depan B.Arab akan buat PMR dan SPM. Itu pun kalau ada rezeki masih bersama lagi dengan SBPI le!!!! he,he. gurau je. Apa pun ... hasrat tu adalah satu lonjakan besar utk terus maju. syabas sekali lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails