Friday, September 25, 2009

Pecutan Akhir

Salam aidilfitri buat semua anak didik intesaber khususnya calon PMR dan SPM.

Hari ini Sabtu, kami akan memulakan perjalanan balik ke selangor dari tganu kite. Balik dari Sngor ke Tganu baru ni 12 jam juga perjalanan tu. Tengahri ni tak tak tahu lah.. insyaAllah kami singgah umah di Bandar Seri Ehsan dulu sebelum sambung semula esok pagi utk ke Sabak.

Kepada calon PMR hanya menanti hari saja lagi. Minggu depan kita berperang.... harapan ustaz dan mama kamu semua dapat memberikan fokus dan tumpuan sepenuhnya pada baki2 hari yang mendatang ni. Usah fikir nak create benda2 baru yang tiada kaitan dengan peperiksaan tu. Yang lah... remaja katakan. Semangat mencuba tinggi orang kata. Cuma kekadang tak kena tempat dan caranya. Ingat ya...

Bahan latih tubi yang diberikan siapkan sepenuhnya dan bawa berbincang sesama kawan. Guna kawan grouping utk bincang. Tak sempat jumpa kami... jangan nak tunggu2 lagi ya. kita berjuang abis2 an ..... ingat matlamat kita!!!! impian kita!!!!! Tiada apa yang mustahil dengan IZIN ALLAH asal saja kamu ada kemahuan utk mencapainya.

eikk???? baby mana pulak di bawa dalam kelas tuuuu ... sabar aufa, sabar wirdah !!!

atas ; dengan penuh tekun dan berminat abang2 kita nih... biar betul tu!!!

bawah ; calon PMR dalam bengkel akhir BAK baru2 ni.teruskan usaha gigih kalian ... ustaz sentiasa doakan kejayaan semua.
AKHIR sekali selamat maju jaya buat semua calon PMR dan SPM 2009 . we want to be camp!!

JUMPA LAGI DI INTESABER YA .....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails